Kirill Andreev

Olen 31-vuotias turkulainen vapaaottelija ja teollisuuspalomies. Pidän huolen etteivät laivat syty tuleen. Olen syntynyt Venäjällä ja muuttanut Turkuun 11-vuotiaana. Edustusseurani on Finnfighters’ Gym.

Aloitin vapaaottelun treenaamisen tosissani turkulaisessa Sankukai-seurassa 19-vuotiaana. Sitä ennen olin käynyt muun muassa vapaaottelun peruskurssin. Tavoitteeni vapaaottelussa on nähdä kuinka pitkälle pääsen jos teen vapaaottelun eteen töitä niin paljon kuin pystyn. 2022 siirryin amatööreistä ammattilaisvapaaottelun puolelle (4-2-0).

Parasta vapaaottelussa on fyysinen ja henkinen haastavuus unohtamatta hauskuutta. Hyvältä vapaaottelijalta vaaditaan kuria, kykyä kuunnella ja oikeanlaista suhtautumista omiin suorituksiin. Monipuolisuutensa vuoksi vapaaottelu on hyvä harrastus vaikka ei kilpailisi. Hyviä haasteita riittää varmasti.

 

 

Turun Weikot

Dirty River Roller Derby

Dirty River Roller Derby – tuttavammin DRRD – on Turun ikioma roller derby -seura. Roller derby on quad-rullaluistimilla pelattava kontakti- ja joukkueurheilulaji, jonka keskiössä ovat vauhti, strategisuus ja saumaton yhteistyö joukkuekavereiden kanssa. Vuonna 2010 perustettu DRRD pelaa kahden joukkueen voimin eritasoisia pelejä Suomen mestaruussarjasta ulkomaisiin turnauksiin ja eritasoisiin ystävyyspeleihin. Kovan treenin ohella onkin tärkeää pitää huolta kehostaan, ja DRRD-läiset käyvätkin innokkaasti avaamassa niin pienet kuin suuret jumit RentoRevon hierontapöydällä.

DRRD on voittoa tavoittelematon seura ja pyörii täysin tee se itse -meiningillä. Tavoitteenamme on kannustaa niin nuoria kuin aikuisia liikunnan pariin sekä tarjota turvallinen ja syrjinnästä vapaa tila harrastaa mukaansa tempaavaa lajia. Tervetuloa mukaan!

https://dirtyriverrollerderby.com/