KULKUYHTEYDET

RentoRepo sijaitsee keskeisellä paikalla Turun Pohjolassa, Logomo Byråssa. Byrån sisäänkäynti on Logomon Tampereentien/ linja-autoaseman puoleisessa päädyssä. RentoRevon toimitilan löydät sisäänkäynnin vasemmalta puolelta, ensimmäinen ovi nurkassa (tilan numero 150). Tilaan on esteetön kulku ja Logomon tiloista löytyy myös esteetön WC.

Linja-autot
Logomo Byråån pääsee Turun paikallisliikenteen linjoilla 20, 61, 32, 42, 6, 2 ja 2A. Lisätietoja Turun seudun joukkoliikenteestä http://www.foli.fi

Kauppatorilta kävelee RentoRevon toimitilaan noin 20 minuuttia. Keskustasta kävellen tai pyöräillen tultaessa pääset perille Logomon siltaa pitkin tai päärautatieaseman ylikulkusillan kautta.

Lähimmät pysäköintimahdollisuudet
Kaikki Logomon pysäköintialueet ovat käytettävissä. Huomioithan, että alueella tehtävien rakennustöiden vuoksi parkkipaikkoja saattaa olla käytössä ajoittain vähemmän. RentoRevon toimitilaa lähinnä on Logomon Tampereentien/ linja-autoaseman puoleisessa päädyssä oleva pysäköintialue P2, joka on Byrån edustalla.

Logomon pysäköintimaksu: 2,5 €/ 1h. Minimimaksu 1 €.

Pysäköinnin voi maksaa kolikoilla, luottokorteilla tai EasyPark ja ParkMan-mobiilisovelluksilla.

Inva-pysäköintiluvalla parkkeeraus on maksutonta inva-pysäköintiruuduissa.

Lisätietoja: http://logomo.fi/info/saapuminen

Logomon läheisyydessä on myös ilmaisia pysäköintipaikkoja katujen varsilla. Huomioithan, että ilmaiset pysäköintipaikat ovat usein täynnä. Koulukadun ABC:lla on kahden tunnin ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Turun päärautatieasema ja linja-autoasema sijaitsevat kävelymatkan päässä RentoRevosta, joten paikalle on helppo saapua kauempaakin! Lisätietoja joukkoliikenteestä https://www.foli.fi/ ja matkahuolto.fi

Lähetä viesti

  OSOITE

  RentoRepo
  Logomo Byrå
  Junakatu 9
  20100 Turku

  OTA YHTEYTTÄ

  044 237 5461 (tavoitat parhaiten viestillä)
  jenni@rentorepo.fi

  Y-tunnus: 2734553-5