Kiinalainen lääketiede

Opiskelen parhaillaan kolmatta vuotta kiinalaista lääketiedettä Kiinalaisen lääketieteen Akatemiassa, Helsingissä. Opintojen myötä pystyn tarjoamaan entistä monipuolisempia palveluita. Laajemmin opinnoistani ja kiinalaisesta lääketieteestä voit lukea blogistani!

Kiinalaisessa lääketieteessä minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus, miten kehon fyysinen ja psyykkinen puoli muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Ehkä urheilutaustanikin vuoksi koen mielen ja kehon olevan vahvasti yhteydessä toisiinsa.

On monenlaisia versioita siitä, miten perinteinen kiinalainen lääketiede on syntynyt. Kiinalaisen lääketieteen kehitys on tapahtunut monen eri suuntauksen ja yli 3000 vuoden ajanjakson aikana. Länsimainen lääketiede on antanut kiinalaiselle lääketieteelle uusia näkökulmia kehittyä. Esimerkiksi sairaaloissa voidaan nykyisin hoitaa sekä länsimaisen lääketieteen että perinteisen kiinalaisen lääketieteen keinoin.

Nykyisin kiinalaisen lääketieteen yleisimmät hoitomuodot ovat akupunktuuri, yrttilääketiede, ravintoterapia, hieronta- ja manipulatiivinen terapia sekä kehon harjoitukset (esimerkiksi Qigong-terveysliikunta).

Hinnat

Katso hinnat sivuilta:
Akupunktio
Gua sha
Kuppaus

kiinalainen lääketiede
Varaa aikaOTA YHTEYTTÄ